"3С СОТ Бургас" предлага охрана на промоционални цени Фирмата предлага и охрана на пари, охрана на ценни пратки, проектиране, доставка, изграждане и поддържане на системи за сигурност, видеонаблюдение, както и охрана на обществения ред. Фирмата осъществява специализирана охрана на държавни и обществени учреждения, частни имоти, търговски помещения и сгради.

 

Тя разполага с Център за охрана чрез СОТ и видеонаблюдение (ЦОСВ) на обекти.

Фирмата предлага промоционален пакет за охрана чрез СОТ на имот във вилна зона, която включва: 1 комплект техника – на цена 250 лв. без ДДС; еднократна такса монтаж – 50 лв.; месечна такса охрана – 20 ÷ 40 лв. без ДДС, в зависимост от отдалечеността на обекта; радиотрансмитер за комуникация с Централен диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на "3С СОТ Бургас" ООД. При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. При предплащане за срок от 10 (десет) месеца - получавате охрана 12 (дванадесет) месеца.

Офертата важи при сключване на договор за охрана, за срок от 36 месеца, и при условие, че помещението е собственост на клиента.

"3С СОТ Бургас" предлага промоционални пакети и за охрана на жилище чрез СОТ. В офертата е включено – безплатно 1 комплект техника – предоставен от "3С СОТ Бургас"; еднократна такса монтаж – 50 лв.; месечна такса охрана – 20 лв. без ДДС; радиотрансмитер, за комуникация с Централен диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на "3С СОТ Бургас". При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. При предплащане на 10 (десет) месечни такси получавате охрана 12 (дванадесет) месеца.

Офертата важи при сключване на договор за охрана, за срок от 36 месеца, и при условие че помещението е собственост на възложителя.

Фирмата предлага и промоционална оферта за охрана на офис или магазин. Промоционалният пакет за охрана чрез СОТ включва: безплатно 1 комплект техника – предоставен от "3С СОТ Бургас";  еднократна такса монтаж – 50 лв.; месечна такса охрана – 35 лв. без ДДС; радиотрансмитер, за комуникация с Централен диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на "3С СОТ Бургас" ООД. При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. При предплащане на 10 (десет) месечни такси получавате охрана 12 (дванадесет) месеца.

Офертата важи при сключване на договор за охрана, за срок от 36 месеца, и при условие че помещението е собственост на възложителя.

За контакти: 056 845 600, 056 845 666