ABV_Varna

ABV_Varna

АБВ Варна регистрира листа за съветници и кмет партията за кмет – 39-годишната доцентка Миглена Темелкова. 22 са жените в листата, 15 от които са омъжени. Доминиращите зодии сред кандидатите са водолей и скорпион. Равен е броят на овните, близнаците и стрелците в листата на азбукарите, а водачът на листата е представител на задията козирог.

Кандидат кметовете на партия АБВ в районите Приморски и Младост – военният авиатор Виктор Ценов и бизнесменът Момчил Вълков са близнаци. Стрелецът Любомир Господинов ще се бори като кандидат кмет за район Одесос, а Милена Дончева – кандидатът на партията за кмет в район Аспарухово е от зодията "Водолей".
АБВ във Варна е сред малкото политически субекти, регистрирали пълна листа от 51 кандидата в града. Това е знак за силата на варненската структура на партията и за готовността й да покаже на варненската общественост силна и експертна листа – заяви лидерът на партията - доц. Темелкова след регистрацията на листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове от Общинската избирателна комисия.

Галерия