DSC_2530

DSC_2530

Брат и сестра загинаха в катастрофа, други 7 пострадаха

село Извор. Джип "Мищубиши Шогун" се удра самостоятелно и се преобръща неколкократно на пътното платно. Зад волана е 42-годишния И.Г. от Бургас неправоспособен шофьор. Той сяда да шофира след употреба на алкохол. При тестването, дрегера отчита 0,87 промила алкохол в кръвта.

На място е загинала 22-годишната Д.И. от село Крушевец, а брат й - С.И. на 25 години е починал по-късно в "Реанимация".

Пристигалите на мястото на инцидента линейки са транспортили до болницата останалите пътници. Шофьорът е с фрактура на лявата подбедрица и е без опасност за живота. 16-годишната М.И. е с кръвоизлив на корема и се лекува в отделение "Хирургия" заедно с 21-годишната си сестра З.И., която е с контузна рана на главата.

22-годишния А.Т. от Бургас е освободен за домашно лечение, тъй като е само с охлузни рани по тялото. Със същата диагноза е и 18-годишния му брат - М.Т. С опасност за живота е 25-годишния Я.С. от Крушевец, който е в "Реанимация". 16-годишният Е.С. е в "Хирургия" с фрактура на черепа и е вън от опасност. В "Ортопедия" е 26-годишния С.А. с фрактура на левия крак.

Според съседи на загиналите, групата тръгнала на дискотека в Бургас. За жалост вечерта, която трябвала да бъде заредена с настроение, се оказала последна и фатална за брата и сестрата.