БСП издига арендатор за кмет на Руен

Това налага и провеждането на нови местни избори за кмет на общината. Кандидатурата на Храниславов бе представена официално днес от областният председател на БСП Пенко Атанасов.

 

60-годишният Андрей Храниславов е дългогодишен стопански ръководител. Работел е повече от 35 години в системата на селското стопанство. Бил е и председател на кооперацията в село Скалак. В момента е арендатор на земеделски земи и основен работодател в Руенска община.

 

“Искам да чуя проблемите на хората по време на предизборните срещи”, заяви кандидатът за кмет на БСП  в Руен Андрей Храниславов. Основните акценти в неговата предизборна програма са свързани с подобряване на инфраструктурата в региона и проблемите с водоснабдяването.  Храниславов подчерта, че не е нормално в община с над 36 000 жители и 42 села да има райони, които по цели месеци са без вода. Кандидатът за кмет на левицата допълни, че в своята работа ще заложи на екипността.

Храниславов е от село Скалак. Завършил е висше образование в Аграрния университет в Пловдив. Член е на БСП. Бил е кандидат за народен представител от листата на левицата през 1994 г. Женен, с две деца и четири внучки.