Христос Екзархос ще пее на 2-ри март в гранд хотел и СПА Приморец

Христос Екзархос ще пее на 2-ри март в гранд хотел и СПА Приморец

Бургас ще посрещне популярния и обичан певец и композитор Христос Екзархос на 2-ри март. Заедно с бузуки бенд великолепният изпълнител, познат и като беквокал на големия и незабравим Василис Карас, ще донесе магията на гръцката музика в морския град. Вечерта ще включва и уникално меню гръцки специалитети.

Инициатор, организатор и домакин на специалното събитие е гранд хотел и СПА "Приморец". Вдъхновението за новата покана на гръцки изпълнител да раздвижи нощния живот в Бургас, е огромният успех на концерта на Василики Дада през януари. Над 100 човека танцуваха, пяха и се забавляваха с популярната гласовита дама и нейния бенд.

Отново е предвидена опция за гостуване на всички, които не са от Бургас, но искат да се забавляват на музикално-кулинарното събитие. За тях екипът на единствения 5-звезден хотел в морския град е приготвил пакети с от една до три нощувки. Какъв по-хубав повод да си подарите бягство на първа линия на морския бряг, в луксозен хотел с отличен СПА център, от този страхотен концерт?

Кувертът за гръцката вечер с Христос Екзархос и бузуки бенд е на стойност 149.00 лева на човек с включено 4-степенно меню с тематични ястия от гръцката кухня.  

За повече информация и резервации: тел. 056 / 81 23 45.