setra

setra

Бургаска фирма поканена на автомобилно изложение в Германия пристигнаха в германския град за световната премиера на най-новия модел автобуси на "Сетра" – серия 500. Най-голямата частна транспортна фирма в Бургас е една от трите български компании, получили официални покани за уникалното събитие, събрало на едно място 8 хиляди души от цял свят.

"Покана, която получи "М-Бус" за представянето на най-новия модел на "Сетра" е знак за нас, че сме на правилния път и работата в посока комфорта и сигурността на пътниците ни се забелязва и от световните производители", каза управителят на "М-Бус" Румен Христов, който бе един от представителите на транспортната компания в Германия. 

"Ние в "М-Бус" познаваме добре тази марка, в автопарка си имаме 6 автобуса на този производител, които са от предната серия – 400. "Сетра" серия 500 е ново поколение превозно средство, което поставя нови стандарти по отношение на дизайн, аеродинамика и ефективност. Акцентът бе поставен върху новата визия на бъдещия транспорт - по-екологични, икономически ефективни и по-безопасни превозни средства”, каза още управителят на бургаската транспортна компания.

Заради новите автобуси и качественото обслужване "М-Бус" е компанията, която за пореден път е избрана за официален превозвач на най-голямото музикално събитие по Черноморието – фестивала "Spirit of Burgas". 

"За нас е привилегия и удоволствие да участваме в организацията на това голямо музикално събитие", каза Румен Христов и допълни, че на разположение на участниците във фестивала ще са 4 нови 20-местни автобуса, снабдени с всички екстри.