"Camelot" събра под един покрив забавленията в Сънито

Ресторантът с лятна градина предлага различна кухня. Любителите на боулинга могат да разпуснат в залата. Цената на една игра е 3 лева до 18.00 часа. В атракциона е единствената у нас зала с осем маси за руски билярд. Играта е коренно различна от класическия билярд. В руския се играе с бели топки и две щеки. За любителите на горещите ритми има две дискотеки - за техно и хаус музика и за попфолк. В дискотеката за попфолк има специална ВИП зала, където клиентът може да се усамоти със своите гости. Залата разполага с джакузи и плазмен екран, на който може да се гледат изпълненията от двете дискотеки. Това е първата по рода си ВИП зала у нас. Интересът към нея е голям и тя е резервирана до края на юли. На последният етаж е разположен "Sky bar", откъдето се разкрива гледка към нощен Слънчев бряг.

 

"Желанието ми беше да събера всички възможни забавления на едно място. До колкото знам, никой не го е правил досега", каза собственикът на "Camelot" Дмитрий Каракосов. Той живее в Санкт Петербург. За първи път дошъл у нас като турист преди няколко години и оттогава не спира да почива на родното ни Черноморие. Когато решил да инвестира, предпочел да вложи пари в атракцион, а не в апартхотели, както правят повечето инвеститори. Това е първото му бизнес начинание, реализирано у нас. Изпълнител на проекта е Красимир Янкулов. "Строежът продължи година и половина. Общата площ е 7 500 кв.м. оттях застроената площ е 5 000 кв.м.", обясни Янкулов. Желанието на собственика било атракциона да бъде в средновековен стил, затова и то е изградено като замък.

В "Camelot" вече работят 75 души. Те се погрижиха и за гостите, поканени на партито по случай откриването на атракциона. Руслан Мъйнов и Тони забавляваха празнуващите. Сред ВИП гостите бяха и Иван Славков, Иван Вуцов, строителните предприемачи Динко и Йордан Диневи, Живко Табаков. Празникът започна с водосвет за здраве и успех. Гостите бяха приятно изненадани и от томболата, разиграна на партито. На входа всеки получи талонче с номер. Леката ръка на Тони изтегли и имената на печелившите. Сред тях бе и репортерът на Chernomorie-bg, който получи куверт - вечеря за двама в ресторанта на атракциона. Сред другите награди имаше - куверт за посещение на боулинг залата, маркови напитки, дискове на Тони.