"Черноморец – Бургас" завърши 2:2 със Сливен в контрола

Гостите не се стъписаха от ранно падналия гол и също на свой ред атакуваха опасно. В 35-та минута след пряк свободен удар Деан Христов изравни. До края домакините отправиха няколко опасни изстрела, но вратарят на Сливен спаси. Дебют с екипа на „Черноморец” през първото полувреме на срещата направи Жоао Салес, който е на проби в отбора. На два пъти той бе близо до отбелязването на гол, но стражът на гостите отрази неговите удари.

 

През второто полувреме Красимир Балъков пусна изцяло нова единайсеторка. Отборът на Сливен успя първи да стигне до гол като в 55 минута Николай Димитров изведе гостите напред 1:2. Домакините на свой ред продължиха да атакуват методично и да налагат волята си. Опасни удари към рамката отправиха Фернандес, Тони дос Сантос, Рикардо Андре и Педриня, но до гол не се стигна. В последната минута след изпълнение на пряк свободен удар най-съобразителен в полето на Сливен се оказа Андре, който през куп от играчи с глава провря топката в мрежата зад вратаря и възстанови равенството – 2:2.

Следващата контролна среща на "акулите" ще се играе във вторник - 6 юли, а съперник ще бъде тима на "Етър" Велико Търново.