"Черноморец" изпусна "Берое" в Стара Загора своя тим напред в резултата, след като излезе очи в очи с Карамфил Илчев, но не успя да го преодолее. До края на полувремето пропуск за гостите направи и Антонио Дос Сантос.

 

През втората част "Черноморец" отново имаше няколко чисти положения, но до гол така и не се стигна. Първото беше на Георги Андонов, на когото не достигнаха няколко сантиметра да засече топката и да отбележи, а няколко минути преди края Марсио нацели с глава напречната греда.

Със спечелената точка, "акулите" имат в актива си 25 точки и заемат 2-ро място във временното касиране. В следващият, 14-ти, кръг "Черноморец-Бургас" посреща "Пирин" Благоевград на 15-ти ноември от 18:00 на стадион "Лазур".

"Очаквах мача да се получи по този начин, имаше много борба в средата на терена. Имахме повече положения, но липсата на концентрация в завършващия удар ни лиши от победата, която смятам че повече заслужавахне. Но така е във футбола. Продължаваме по нашия план и се готвим за следващия мач", коментира крайният резултат от срещата мениджърът на "акулите" Красимир Балъков.