IMGP1586-1

IMGP1586-1

"Черноморец" взе 3 точки от "Черно море"

домакините имаха тотално надмощие, но гола падна чак в 34 минута, когато след прекрасна атака Родригес Асис отбеляза 10-я си гол за сезона. Второто полувреме започна по същия вихрен начин за "акулите" и в 53-та минута играча на мача Аатиф Шаешу отбеляза прекрасен гол с воле и направи резултата 2-0. Гостите показаха воля и в 70-та минута Мирослав Манолов намали на 2-1 след хубав удар от въздуха. Домакините вдигнаха темпото и в 83-та минута влезлия като резерва Костадин Дяков отбеляза за 3-1. И точно когато всички си мислеха, че мача се доиграва, Камазола отбеляза за "Черно море" феноманален гол от около 25 метра. За повече нямаше време и "Черноморец" заслужено спечели 3-те точки.

С тази победа бургазлии се върнаха на 3-то място във временното класиране с актив от 50 точки. В следващия кръг отбора на Димитър Димитров гостува на "Левски" в София.

"Бяхме доста затруднени в избора на състав, заради многото наказани и контузени, които имаме. Но аз се радвам, защото въпреки проблемите, които имахме, направихме един добър мач. Като цяло съм доволен от поведението на футболистите с изключение на тези 10 минути, когато противникът ни отбеляза втори гол. Тогава до известна степен дадохме инициативата на гостите, които имаха повече контрол върху топката. През останалата част смятам, че нашият отбор доминираше. Получи се двуостър мач с много динамика, с много положения пред двете врати. Оценката ми за този двубой е положителна, имайки предвид нивото на нашия шампионат", заяви наставникът на "акулите" Димитър Димитров след края на двубоя.