Психологът Тони Димчева ще отговори на вашите въпроси. Снимка Личен архив

Психологът Тони Димчева ще отговори на вашите въпроси. Снимка Личен архив

Сайт "Черноморие" започва нова инициатива в разгара на пандемията с корона вируса - безплатна професионална консултация от психолог. В условията на извънредно положение, което бе обявено на 13-ти март с решение на Народното събрание и предстои да бъде удължено до 13-ти май, голяма част от хората си останаха у дома по една или друга причина. Дългият престой вкъщи, еднообразието, напрежението, което се заражда между членовете на семейството се отразяват по различен начин на хората. Затова сайт "Черноморие" се свърза с бургаския психолог Тони Димчева, която прие предложението да помогне с професионална помощ на Вас, нашите читатели.

Ако нещо Ви тревожи! Ако дългото стоене у дома Ви създава тревога! Ако се чувствате емоционално нестабилни! Ако имате нужда от професионален съвет как да се справите с настоящата извънредна ситуация, изпратете своите въпроси и ще получите нужната консултация.

Очакваме Вашите въпроси на e-mail - [email protected]. Напишете въпроса си към Тони Димчева, двете си и имена и възраст. Ние ще препращаме въпросите Ви към психолога. Всеки ще получи индивидуален отговор на e-mail, от който е изпратил въпроса си!

За да сме максимално полезни на всеки един от Вас, нашите читатели, ще Ви помолим - задавайте точен и коректен въпрос!

Надявам се, че психологическата покрепа, която ще получите да Ви помогне по-лесно да се справите със създалата се ситуация!

Очакваме писмата Ви!