Цветанов: Дълг е причината за убийството край Рудник "Има задържан за случая. В момента текат процесуално-следствените работи. Нека да оставим колегите да работят", коментира убийството вицепремиерът Цветан Цветанов. "Ще излезе нещо, което никой не е очаквал. Елементарно е. Става въпрос за задлъжняване на лицето към убития", уточни Цветан Цветанов.

Двойно убийство бе преди седмица край село Рудник. Мъж и жена бяха застреляни с огнестрелно оръжие. Трупът на 36-годишната Т.К. бе открит в автомобил "Опел омега", паркиран в двора на къща във вилната зона на Рудник. При извършения оглед е установено, че жената е застреляна в областта на главата.

 

Полицаите се опитали да издирят 46-годишния С.В., с когото жената живеела на на семейни начала. Трупът на мъжа е намерен в землището в близост до къщата, след като е предприето издирване със служебни кучета и претърсване на района. При извършения оглед е констатирано, че смъртта му е настъпила след прострелване с огнестрелно оръжие в областта на главата.