Деутатът Стоян Иванов: Детелината е политическа битка Става въпрос за проекта за изграждане на околовръстен път, който да изведе трафика извън Бургас в посока Созопол.

Стоян Иванов и колежката му Калина Крумова дойдоха в Бургас за отчета на свършеното от хората на Волен Сидеров в Общинския съвет от началото на годината до сега.

Петимата съветници националисти Димо Грудев, Деян Стойков, Иво Лазаров, Петър Таракчийски и Петко Петков се отчетоха за работата си в местния парламент, за входираните и изпълнени докладни записки и за това, кои предложения на свои колеги от други политически сили са подкрепили и защо. По предложения на "Атака" е изградена велоалея по панорамния път за Слънчев бряг на стойност 500 000 лева. 480 000 лева са заделени от бюджета на общината за поставяне на мантинела на пътя за Созопол, зад стадион "Черноморец". Пак по предложение на съветниците от партията на Сидеров са оградени места за свободно разхождане на кучета в Бургас.

Съветниците и депутатите отговориха и на въпроси на свои симпатизанти. Партията вече разполага с четири клуба в града и активна младежка структура. От "Атака" се похвалиха, че възстановяват позициите си и набират нови членове след раздялата с Валени Симеонов в края на миналата година, която нанесе сериозен удар върху партията им.