DSC_2831

DSC_2831

Димитър Николов отчете успешен мандат в 215 страници

на обща стойност 227 млн. лева и сме подали още 22 проекта, които чакат за одобрение", каза Димитър Николов.

Основен ремонт на Ларгото, на част от Морската градина, на детския кът "Стената на приказките", на няколко възлови улици в града - "Христо Ботев", "Цар Петър", "Булаир", "Калоян", нови паркоместа, изграждане на велоалеи, ремонтиране на басейн "Флората", басейни в училища, реконструкция на "Морско казино", МКЦ, лятна естрада "Охлюва", проектиране и строителство на нови детски градини, ремонтирани подлези, нови автобусни спирки като част от проекта за интегриран градски транспорт, строеж на нова МБАЛ в "Меден рудник", спортен комплекс в "Изгрев" и нов в "Славейков" и други.DSC_2837

"Надявам се след години да има хора, които да кажат една добра дума за това управление. Ще водя семпла кампания. Нека всички талантливи и амбициозни кандидати да развият своите проекти за бъдещето на Бургас. Така е честно", заяви Димитър Николов.

На отчета присъсваха всички заместници на кмета и архитекта на общината Веселина Илиева, зам.-областната управителка Златина Дукова, общински съветници от ГЕРБ кандидати за втори мандат - Диана Йорданова, Димитър Людиев и други.

Докато той е в отпуск, заради кандидат-кметската предизборна кампания, ще бъде заместван от Йорданка Ананиева - зам.-кмет по култура, образование и вероизповедание.