Дом "Вяра, Надежда и Любов" с безплатни услуги , рехабилитация, аналитична кинезитерапия, позиционно лечение, масаж и физикална терапия, са само част от професионалната грижа, която лечебното заведение предлага. От тях ежедневно се възползват малчуганите в институцията, както и тези в центровете за грижа между 0 – 7-годишна възраст.

Услугите са събрани в брошура, която е насочена към семейства от Бургас и региона, които отглеждат деца, нуждаещи се от специализирана грижа и помощ. В ДМСГД – Бургас, тя може да им бъде предоставена безплатно от специалисти в области като медицина, педагогика, психология, кинезитерапия.

Голяма част от информацията, заложена в брошурата, включва новооткритите, през изминалата година, седмичен и дневен център за грижа на деца, както и единствената по рода си сензорна зала.

Към този момент, брошурата се разпространява на няколко места: територията на ДМСГД „Вяра, Надежда и Любов“ – Бургас;  РД“СП”-ОЗД – Бургас; комисиите по ТЕЛК в града; кабинети на лични лекари и педиатри.

Пълното съдържание на брошурата, в електронен вариант е достъпно на този адрес: http://tinyurl.com/DMSGD-Burgas-Broshura