Георги Мархолев пя в подкрепа на "Малкият принц" , за да посрещнат заедно християнския празник Рождество Христово. Благодарение на фирми-спонсори, които се погрижиха нищо да не липсва, тържеството мина под звуците на коледни песни и усмивките на всички присъстващи.

"Малкият принц" бе учреден в края на лятото. Целта на неговата създателка Росица Казакова е да помага на нуждаещите си, както го е правила през последните повече от десет години. Желанието й е да създаде Център за рехабилитация на деца. За целта обаче е да необходимо да бъде осигурена сграда и средства за нейното ремонтиране. В сдружението са изработили идеен проект съвместно с майките на деца с увреждания и са го внесли в община Бургас с идеята да бъдат подкрепени и подпомогнати. Първият, който е откликнал финансово на зова за помощ е евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, превел средства по банковата сметка на сдружението.

На коледното парти днес своята лепта дадоха и присъстващите като пуснаха парички в урната.

Коледари от Начално базово училище "Михаил Лъкатник" в Бургас поздравиха празнуващите с коледарски благословии и наричания.

За празнуващите пя и Георги Мархолев заедно със сина си Емилио (17 г.), който учи в Музикално училище в столицата на Норвегия Осло. Зад микрофона застана и дъщерята на Мархолев - Ина, която поздрави всички с коледни песни заедно с приятелката си Весела.

За всички малчугани имаше подаръци, донесени от Дядо Коледа.