DSC_6073

DSC_6073

Хънкова дава рамо за филм за д-р Емилова

Емилова. Филмът разказва за живота и пътя на известната гладолечителка. Премиерата на "Отвъд аплодисментите и хулите" събра снощи в атриума на грандхотела фенове на лекарката. "Филмът има втора премиера. Направихме я не къде да е, а в Поморие, защото част от лената е заснета в хотела", каза режисьорът Стилян Иванов. DSC_6041DSC_6063Той заедно с екипа си, както и част от съмишлениците на д-р Емилова изгледаха заедно със зрителите филма. Първата премиера на "Отвъд аплодисментите и хулите" е била в София. Сега Поморие се явява вторият град, където последователите на д-р Емилова се запознаха с личността й. Във филма режисьорът е включил разговор с журналистката Маргарита Михнева, с певицата Десислава, с ексминистърката на спорта Весела Лечева. Трите дами споделят за срещите си с д-р Емилова.

Сред зрителите на морската премиера снощи бе и треньорът Димитър Димитров - Херо. Той беше сам, защото съпругата му била ангажирана да гледа внуците им, довери пред екипа на Черноморие Херо.DSC_6083

След представянето на филма, гостите, приятелите и пациентите на д-р Емилова опитаха приготвената вегетарианска храна от готвача Илия Илиев. Младият мъж от седем години работи в екипа на д-р Емилова. А за представянето на невероятните блюда в гранд хотел "Поморие" той се е приготвял повече от два дни.