И СДС застана зад председателката на ОбС Бургас

Разграничаваме се от позицията на Владимир Павлов, който е един от подписалите искането и който упорито продължава да заблуждава обществеността и да се представя за член на СДС.

 

Лицето Владимир Павлов не е член на СДС-Бургас. Единственият представител на СДС в местния парламент е Вълчо Чолаков. Владимир Павлов бе изключен от организацията още миналата година и оттогава не е плащал членския си внос и не е участвал в партийния живот на СДС- Бургас. Не само това, но и въпросният господин, който се представя в общественото пространство за член на СДС, отдавна се е отрекъл от "синята идея". Нещо повече – той продаде тази идея, за да служи на тъмночервени сили и капитали, ръководени от Валери Симеонов. За никого в Бургас не е тайна, че телевизията му е създадена именно с червени пари, а постоянни гости в ефира й са "величия" от бившата БКП. Сред тях се опитва да се вклини и Владимир Павлов, комуто вероятно е обещан още един мандат в общинския съвет, под крилото на някой "Независим". Подобно поведение е жалко и недостойно, а още по-недостойно е заблуждаването на обществеността, че изхождат от СДС.

"Сесиите на местния парламент се превърнаха в трибуна за предизборните битки и искането за предсрочно освобождаване на председателя на Общински съвет Бургас не е нищо повече освен губене на време. Призоваваме колегите от останалите партии да се съсредоточат и да завършат мандата си, като спазват клетвата, която са положили на първото заседание – да се ръководят от интересите на гражданите на Бургас", коментира председателят на общинския съвет на СДС-Бургас Константин Райков.

"Не виждам основания за искане на оставка на председателя на Общинския съвет- Бургас. Считам, че група съветници, губещи времето с ненужни докладни, сега искат оставката на Маджарова и с това си действие само й пречат да си върши работата", коментира и Вълчо Чолаков, единствен представите на СДС-Бургас в местния парламент.

Мащабните проекти, които се изпълняват успешно от община Бургас, са доказателство за добрата работа и синхрон между администрацията и Общинския съвет на Бургас.