ODKVarna

ODKVarna

Изтича срокът за записване на деца в школите на ОДК - Варна

свободен избор на дейности и изяви в областта на изкуството, науката и спорта: Варненска детско-юношеска опера, Детско юношески театър „Златното ключе” и Куклен театър „Палечко”, Детски хор „Добри Христов”, вокални ансамбли ”Звездни струни” и „Сребърни звънчета”, Школа по пиано „Алегра”, школа по изобразителни и приложни изкуства „Палитра”, „Школа Балет” и „Студио Балет”, Детски танцов ансамбъл и Народен хор „Българче”, „Младежки медиен център и Литературен клуб „Касталия”, „Гражданско образование и Детски парламент”, „Европейски мост”, школи „Православни християнски традиции и ценности”, „Зоология и препариране”, „Приложна информатика, школа по конструиране "Сръчни ръце”, „Футбол”, „Баскетбол”, „Хандбал”, „Спортна акробатика”. Освен в ОДК на ул. "Петко Каравелов" №3, родителите могат да подадат заявление за записване и по имейл. Заявлението може да бъде изтеглено от сайта на комплекса www.odk-varna.com . Всички школи са безплатни. При нас Вашето дете е в центъра на образователния и възпитателен процес. Тук то има право на избор
Тук се задоволяват неговите интереси и любопитство. Тук то има право да бъде различно, да бъде оценявано като личност, да бъде партньор на учителя си. Тук пита и търси отговори, открива истини за света, за собственото си място и възможности, става гражданин.
Освен обучение и занимания в школи по интереси, ОДК осигурява безброй възможности за изява на талантливите деца и младежи на сцена, участие в национални и международни конкурси, летни и зимни лагери -детство, изпълнено с незабравими преживявания и много положителни емоции.
ОДК ще открие учебната 2012-2013година на 1 октомври 2012 г.

Днес+