Какво пожелават мъжете и жените за 8-ми март

Всяко пожелание разкрива чувствата и отношението на мъжа. Ако той е привлечен сексуално от жената, развихря фантазията си и изпраща или изрича думи свързани с неговите желания. Някои послания могат да бъдат и по-смели, и директни като "Бъди повече обичана и по-често събличана". Това пожелание разкрива в прав текст мислите на мъжа, който ги изрича.

 

"Внимателно четене или слушайте пожеланията. Често пъти закачливите и дори дръзки послания могат да бъдат изречени не от любимия, а от близък приятел или роднина. Тогава те съдържат друго послание и заряд", съветват психолозите.

За празника жените най-често пожелават на приятелките си любов, да бъдат обичани и желани, покоряващи мъжа да себе си. Най-често използаните пожелания са - "Покорявай мъжките сърца", "Бъди обичана, ухажвана, ценена". Пожеланията за майката за 8-ми март са най-често свързани с майчината обич и ласка.

На празника се изпращат и получават и стандартни съобщения от типа - "Бъди горда от това, че носиш името жена!". "Не се сърдете, ако получите такова съобщение. По-важно е, че все пак не сте забравени и някой се е сетил за вас", смятат психолози.

Цветята също разкриват чувствата на този, който ги поднася. Така че не ги приемайте само като жест, ами открийте и посланието, което носят.