DSC_8670

DSC_8670

Кандидат-депутати от "Коалиция за България" и студенти заедно на дискотека инициатива на Младежкото обединение на БСП. Повече от 150 души изпълниха един от знаковите за студентите клубове. Партито уважиха и водачът на червената листа инж. Димчо Михалевски, както и кандидат -депутатите Атанас Зафиров, Павел Маринов, Христо Панайотов и Дафинка Главанска.

Пред стотиците младежи Спасов пое ангажимент за справедливи студентски такси във висшите учебни заведения, защото при управлението на ГЕРБ образованието се е превърнало в лукс.
"Бургас се гордее с учебните си заведения и образованието, което получават младите хора. Страната ни се нуждае от енергията, знанията и способностите ви, защото при толкова образовани специалисти, администрацията се напълни с "калинки" на което трябва да сложим точка", заяви Спасов. Социалистът акцентира и на програмата за намаляване на безработицата сред младите българи, която е сред най - високите в Европа. "Нашата програма, гарантира първо работно място и няма да допуснем млад човек да стои повече от 4 месеца без работа", заяви той.
Димчо Михалевски поздрави студентите, подчертавайки, че те са бъдещето на България. "Работа, доходи, перспектива и образование – това е ангажиментът ни към младите хора", обяви водачът на листата.
Снимка Архив Chernomorie-bg.com