DSC_2257

DSC_2257

Кандидатът на БСП в Поморие включва идеи на Алексиев

кампания на настоящия кмет Иван Алексиев за вота наесен. Става дума за изграждането на нова автогара, на изкуствени плажове и яхтено пристанище. Тези три проекта бяха заложени в предизборната платформа на Алексиев, когато се кандидатира за кметския пост в морската община. "Тези неща са логични и полезни и трябва да бъдат довършени. Трябва да има приемственост. Цветовете не важат, когато се управлява общината", заяви Стоянов. Неговата кандидатура е издигната на събранието на структурата на червените в Поморие. В момента в местния парламент на морската община БСП има само двама съветници от общо 21. Целта ще бъде червените да увеличат представителството си в Общинския съвет.

"В общината има 17 населени места, от които три града - Поморие, Ахелой и Каблешково. В една част от селата има силно изразено турско присъствие", обясни Стоянов. Гласовете на ДПС са решаващи за избора на кмет в общината. "Водил съм разговори с лидера на ДПС в Поморие Юсеин Ахмед. Решението за подкрепа обаче няма да го вземе той", допълни Стоянов.

Никодим Стоянов е роден през 1956 година. Има висше образование. Бил е командир на взвод. Владее английски, руски и гръцки език. Съветник в Общинския съвет на Поморие. Семеен.