Кметът на община Средец спечели трети мандат. Снимка Архив Черноморие-бг

Кметът на община Средец спечели трети мандат. Снимка Архив Черноморие-бг

"Уважаеми жители на община Средец, благодаря за подкрепата, която ми оказахте с гласа си на втория тур на местните избори! Те бяха изключително важни и резултатът от тях показа, че пътя, по който тръгнахме заедно с Вас преди 8 години е правилният! Но тези избори показаха и друго. Видяхме как едно безпринципно обединение, което не стъпва на политическата логика, се опита да направи всичко възможно, за да опорочи честния вот на Вас, живеещите и работещи в Средец и съставните селища на нашата община!", пише в обръщението си кметът на Община Средец Иван Жабов. Той спечели втория тур на местните избори и ще управлява общината още четири години.

"Това не бяха избори, беше война насочена срещу мен. Явно аз бях най-големият трън в очите на някои хора. Но жителите на Средец избраха правилния човек, който иска да работи, може да намери инвестиции и европейски средства за развитието на нашия град и община!

През следващите четири години ще Ви докажа, че всичко, което представих по време на тази предизборна кампания ще стане факт! Затова разчитам на екипа ми и на всички работещи в общинската администрация!

През изминалите осем години не ни беше лесно. Сигурно няма да е лесно и сега, но ние имаме основата, над която може да стъпим, за да надграждаме за бъдещето на Средец и на нашите деца!", се  казва още в обръщението на Иван Жабов.