DSC_1509

DSC_1509

Комисиите в ОбС Бургас с първи заседания от утре

която според приетия правилник ще бъде всеки последен вторник на месеца. Дните и часовете на заседанията на комисиите няма да се променят.

Първото заседание ще бъде на Постоянната комисия по образование и наука с начален час 16.00.

На 17-ти ноември ще се проведат заседанията на комисиите по устройство на територията, по екология, на комисията по транспорт, съобщения и информационни технологии, по култура, туризъм, вероизповедания и читалищна дейност, на комисията по здравеопазване и социални дейности, по спорт и младежки дейности.

На 18-ти ноември ще бъдат първите заседания и на комисиите по международно сътрудничество, оперативни програми и неправителствени организации, по обществен ред, сигурност и безопасност на движението, по бюджет и финанси, по общинска собственост и стопанска политика, по правни въпроси.

Съветниците ще трябва да разгледат в комисиите 26 докладни записки, входирани от администрацията. Само една е от водача на групата на ГЕРБ в местния парламент Димитър Людиев и касаеща допълнение и изменение на Правилника за дейността на общинската агенция за приватизация и публично-частно партньорство.