DSC_9223

DSC_9223

Конкурс търси най-добрата снимка на спортуващ Бургас

ръководителя на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел (на снимката) и клуб "България за младите" към Гражданско сдружение ГЕРБ. В него могат да участват любители фотографи.

Конкурсът започва на 1-ви август. Тази година той е на тема "Бургас - европейски град на спорта за 2015 г." и цели да провокира бургазлии да покажат с една снимка как виждат спортуващия Бургас и неговите жители. 

Голямата награда е повече от атрактивна – класираните на първите три места фотографии ще донесат на своите автори посещение на Европейския парламент, осигурено от Мария Габриел. Журито в състав Елена Фотева (фотограф), Мария Габриел и Красимир Кралев (председател на клуб "България за младите") ще избере най-впечатляващите снимки, които да отличи с награда. 

Желаещите да участват в творческата надпревара следва да са пълнолетни граждани, учащи или живеещи в град Бургас. Препоръчително е снимките да са с размер 2000 Х 1500 pixels, като всеки може да участва с една снимка. Фотографията задължително трябва да бъде придружена от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. С участието си в конкурса авторите се съгласяват да предоставят авторските си права върху снимковия материал за цели по усмотрение на клуб "България за младите".

Крайният срок за участие в конкурса е 31 август. Фотографиите следва да се изпращат на електронен адрес [email protected]