Красимир Балъков доволен от старанието на "акулите"

Според него играчите и целия екип на отбора работят изключително отговорно и професионално.

 

Преди всяка тренировка спортно-техническият щаб се събира и получава указания от мениджъра Красимир Балъков за ангажиментите на всеки един по време на поредното занимание. Задълженията са изяснени детайлно, за да може по време на тренировките всеки да се чувства максимално полезен.

За отговорното отношение на играчите към работата по време на лагера говори факта, че всички състезатели се явиха на първия си сбор изпълнили изцяло индивидуалните си тренировъчни програми. Нито един от тях не бе с наднормено тегло, а от първия ден изключително тежките натоварвания се приеха нормално от играчите.

В последния ден от първия подготвителен лагер – четвъртък се предвижда футболистите отново да "пробягат", но на ски, около десет километра.  С това ще приключи и първият високопланински етап от подготовката на отбора.

Следващия етап ще премине в Поморие, където футболистите ще пристигнат за своя втори подготвителен лагер в петък около обяд. Първата контролна среща на отбора на "Черноморец-Бургас" ще се играе в понеделник – 18-ти януари на стадиона в Поморие. Съперник на "акулите" в нея ще бъде тимът на Созопол, а двубоят е предвиден да се играе на електрическо осветление.