"М-Бус" предлага комбинирани пътувания с 1 билет

Улеснението за пътниците е, че закупуват един билет и с него ползват и двата вида транспорт.

"М-Бус"  е единствената фирма в страната, която работи по т.нар. "комбинирани превози". Услугата е предназначена за организирани групи туристи, които желаят да прекарат почивката си на българското Черноморие. "Комбинираният превоз" с един билет е най-използван и от организаторите на детски лагери и екскурзии.

Досадното чакане пред автогарите и прекачванията по влаковете може да бъдат избегнати със закупуването на един билет за "комбиниран превоз". Целта е да се съчетаят качествено обслужване и удобство на по-ниски цени.

"Комбинирането на различните видове транспорт облекчава трафика от и към Черноморието, който през летните месеци е кошмарен", каза уравителят на "М-Бус" Румен Христов.

В момента бургаският превозвач преговаря с международното пътническо бюро "Рила", което е лицензираният туроператор на БДЖ, относно организацията на "комбинираните превози" с т.нар. уикенд- влакове. Допълнителните влакове пътуват само в петък от София до Бургас. Единствената им спирка е в Пловдив, което ги прави предпочитани, тъй като са по-бързи.

Информация за комбинираните превози може да бъде получена в билетните центрове на "М-Бус", както и във всички жп-гари.