"М-Бус" стана официален превозвач на "Spirit of Burgas" "Като цяло това лято бе отражение на кризата и туристите си стояха предимно в хотелите и комплексите и не пътуваха много до съседни населени места. През август обаче се забеляза раздвижване на туристопотока. Това вероятно се дължи и на спада на цените на туристическите услуги по Южното Черноморие", казва той.

Традиционно в края на отпускарския месец цените по Черноморието драстично падат. Автобусите на най-големия бургаски превозвач са пълни с чужденци и българи, които желаят да се възползват от промоциите и намаленията в края на лятото.

Фирма "М-Бус" ООД работи със около 100 автобуса, от които чисто нови са 26 и още 12 на възраст до 5 години. Обслужват се най-големия брой междуселищни автобусни линии в Бургаска област – от Бургас до Поморие, Слънчев бряг, Несебър, Айтос, Карнобат, Камено и Малко Търново. Поети са и четири междуобластни линии – до Сливен, Ямбол, Велико Търново, Варна. Заради новия автопарк “М-Бус” е предпочитан превозвач за екскурзии и организирани фирмени и частни пътувания.