Мачът с "Локо" ще се реши от волята на футболистите за победата. Добри индивидуални качества имат и те, и ние, но този мач ще се реши от характера и волята на футболистите. Ще бъде изключително здрава битка. В Пловдив са известни с публиката си и ще създадат атмосфера, която ще стимулира играчите да покажат най-доброто, на което са способни", заяви днес старши треньорът на "Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от "А" група. "Акулите" гостуват в Пловдив на 29 ноември от 14.00 ч в последния, 15-и, кръг от есенния полусезон.

 

На конкретен въпрос дали равенството ще го удовлетвори Балъков беше категоричен, че не мисли за такъв вариант. "Мисля само и единствено за победа. В "Локомотив" живеят с надеждата да прекъснат серията ни без загуба, но пък ние ще се опитаме да докажем, че не са те, които ще ни спрат и ще завършим полусезона подобаващо", коментира наставникът на черноморци, които имат 7 победи и 7 равенства от началото на първенството и с 28 точки са трети в класирането.

Красимир Балъков е наясно, че пловдивчани разполагат с компактен отбор и звезда в лицето на Здравко Лазаров, на която черноморци ще обърнат специално внимание.

В състава на "Черноморец" няма никакви кадрови проблеми. Старши треньорът заяви, че има в главата си титулярите за двубоя в Пловдив, но ще изчака с представянето им в тренировъчния процес, макар че досега никой не го е разочаровал така, че да промени решението си.