По случая е образувано досъдебно производство. Снимка Архив Черноморие-бг

По случая е образувано досъдебно производство. Снимка Архив Черноморие-бг

31-годишен мъж от Казанлък бере душа в бургаската болница, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в морския град. Тази сутрин в Морската градина, в района до ресторант "Воденицата", се самонаранил със счупена бутилка в областта на гърлото.

Около 08.35 часа тази сутрин млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете, подала сигнал на 112, че безпричинно е замеряна от непознат мъж с буци пръст и подръчни средства. Жената дала описание на непознатия, който минути по-късно е установен от полицейски автопатрул. Забелязвайки служителите на реда, мъжът бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в областта на гърлото.

До пристигане на екипа на Спешния център полицейските служители оказали първа долекарска помощ, като се опитали да спрат обилната кръвозагуба, настъпила вследствие на самонараняването.

31-годишния мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лечение в Реанимацията с опасност за живота.

Разпитани са свидетели - очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство.