Мария Бакалова и Валери Григоров не крият чувствата си един към друг. Снимки Авторът

Мария Бакалова и Валери Григоров не крият чувствата си един към друг. Снимки Авторът

Мария Бакалова гледа спектакъла "Ромео и Жулиета" в Бургас. Най-известната българска артистка пробила първа в Холивуд от няколко дни е в родния Бургас. Чаровницата, номинирана за "Оскар" за филма "Борат 2", както и за наградите БАФТА и "Златен глобус", съчета гостуването си при своите родители, за да отпразнува на 4-ти юни своя 28- ми рожден ден. Два дни след това събитие Мария Бакалова, придружена от своята майка Румяна и своя приятел Валери Григоров, бяха в голямата зала на драматичен театър "Адриана Будевска".

Бакалова избра да гледа най-новия спектакъла "Ромео и Жулиета", поставен на сцената на морската драма. Едноименната пиеса на Уилям Шекспир е под режисурата на популярна режисьорка Лилия Арабаджиев. Спектакълът имаше своята премиера на 12- ти април т.г. и е своеобразен жест на уважение, благодарност към нейния учител Борислав Чакринов, който си отиде ненадейно в началото на месец февруари.

"Невероятен спектакъл. Нестандартен, провокативен, както само Лилия Арабаджиева може да го направи", сподели пред екипа на сайт "Черноморие" Мария Бакалова. На въпрос на сайт "Черноморие": "От кога не е гледала постановка на Драматичен театър "Адриана Будевска", чаровната Мария Бакалова бе лаконична: "От 4 години". Тя не спести хвалебствия за играта на морските актьори, участници в спектакъла "Ромео и Жулиета". Според майката на Мария - Румяна, щерка и ще остане известно време тук в родния Бургас. До нея плътно е Валери Григоров, синът олимпийската шампионка Мария Гроздева. Така се опровергаха слуховете, тиражирани от жълтите медии, че Мария и Валери вече не са заедно. Любовта между тях не отбягна от погледите на публиката, изпълнила театралната зала на морската Мелпомена. Преди началото на спектакъла Мария Бакалова бе посрещната с аплодисменти от публиката. А след кроя, тя не отказа да се снима със своите фенове.

Галерия