Hor2015-1

Hor2015-1

Марс носи междуличностни конфликти

разочарования. Венера във Везни ще компенсира донякъде въздействието на огнения Марс и благодарение на това втората половина на месеца всеки един ще е склонен на сътрудничество и дипломация. Успех при творците, които ги чака доста работа, но ако са търпеливи, ще достигнат завидна известност. Марс ще образува междуличностни конфликти. Двойките ще се стремят към промени във връзката. Хубавото е, че до раздели няма да се стигне. Самотните обаче трудно ще намерят своята половинка, но пък Венера ще им предостави множество срещи с интересни личности, които ще ги изпълват душевно. Ако ще изяснявате взаимоотношения, направете го в края на ноември. В здравословен план - много от знаците ще страдат от високо нервно напрежение. Ако имате възможност, пътувайте или се отдайте на хобито си, за да намалите стреса. Обърнете внимание на гърло, бели дробове и дихателна система, най-вече тези с хронични заболявания.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овните ще имат достатъчно енергия за преодоляване на всякакви препятствия. Чакат ги много промени. Да отделят повече внимание на половинката, да правят подаръци. Средства няма да им липсват. Необходимо е повишаване на имунитета. Няма да е лесен ноември за Телците. Дребни неща ще ги вадят от равновесие. Задължително е да работят колективно, а не самостоятелно. Ще се сблъскат с доста подводни камъни във всички сфери. Спешно да се уредят роднинските взаимоотношения. Близнаците, ако работят активно, ще подобрят финансовия си статус. Да не рискуват в непознати сфери. Да не залитат в хазартни и задкулисни спекулации. Има риск от обостряне на хронични заболявания. Не оставайте сами, а по-често излизайте. Напрежение при Раците. Реализацията на много от проектите ще се забави още. Търсете нова работа, звездите са с вас. В личен план, благодарение на вашата благосклонност, ще изясните личните си взаимоотношения. Лъвовете попадат във водовъртеж от битовизми. Мислете творчески, подхождайте философски. Ще се самообразовате. Очаквайте промени в личен план. Обърнете внимание на стомаха. Девите ще са натоварени със семейни въпроси. Затова пък срещите с нови хора ще им бъдат подарък! Повишете квалификацията си, за да може по-лесно да се издигнете в кариерата. Риск от провокация на колеги. В края на месеца, приходи ще ви зарадват. Везните ще са на настроения и това ще се отрази първо на бюджета им. “Спешната“ нужда от промяна - външна и вътрешна, ще ги вкара в преразход. На моменти ревността ще заслепява очите им. Скорпионите ще реализират мечтите си, благодарение на високите, а за някои и неочаквани доходи. Промени, пътувания, премествания, за някои дори брак. Абсолютно ви са забранени спиртни и стимулиращи напитки. Стрелците ще изпадат от една крайност в друга. Запознанство може да прерасне в любов, от друга страна - чести депресивни състояния. Мълчанието само ще ви навреди. Не купувайте техника този месец. Периодът е подходящ за отказване от вредни навици. Козирог - стабилност, сила, енергичност и много позитивизъм през ноември. Сега е времето да планирате месеци напред, да смените визията си, да подновите гардероба си. Освен това поддръжката от приятели ще ви вдъхне нова увереност. Водолеите ще разрешават битови неуредици. Ще се налага да бъдат арбитри в роднински спорове, но пък резултатът ще ги направи щастливи. В личен план настъпва хармония и вътрешен покой. Внимавайте, къде слагате подписа си и не инвестирайте пари.

Риби - ще разкриете много таланти и отново ще бъдете търсени партньори. Има шанс за нова работа или смяна на длъжността. Приемете, за добро е. В личен план обаче предстоят конфликти с половинката, при някои и със съседи, породени от външни фактори. Потърсете причината и изгладете взаимоотношенията. Пазете се от простуди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 09-15.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

В личен план се заемате с някакъв ремонт или подобрение на битовите условия. По независещи от вас причини всичко ще се бави и се опасявам, че резултатът няма да ви удовлетвори. Доста средства ще похарчите за нефункционални удобства. В работата - също забавяне на изплащане на хонорари или заплати. Примирението може да ви изиграе лоша шега. Отрано търсете други източници на финансиране.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

Даже и да не вървят нещата ви по план, вие сами си търсите занимание. Уплътнявате работния ден и се радвате на постиженията си. Обзела ви е гордост от самите себе си, единственото ви желание е да се наградите по някакъв начин. Само не го правете гастрономически! Опитайте да запазите тази тенденция за по-дълго време, защото опасността от отпускане и нищо не правене продължава да ви грози. У дома имате много ангажименти, но тъй като това не ви носи материална облага, ги загърбвате.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Капризни ще са Близнаците тези дни. Ту времето е виновно, ту някой човек ви се изпречил на пътя. Егоизмът ви изскача на преден план и това не води към добро. Мъдрите думи, с които боравите, може и да наранят нищо неподозиращите. Семейните имат обтегнати взаимоотношения у дома с по-млади роднини. Самотните общуват, но опитват и да се налагат. Тенденцията е такава, че сега вие сте тези, които трябва да се съобразявате, а не обратното.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Раците ги вълнуват лични проблеми. Домашната среда е повече от тегава. Притеснението ви относно деца и по-възрастни роднини прерасва в хипохондрия. Посъветвайте се със специалисти и снемете този товар от гърба си. Съпреживяването е травматично за вас, предвид вашата душевност към момента. Мъчи ви и безпаричие.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Власт и амбиция - това е при Лъвовете тази седмица. Нищо, че ще го правят за сметка на останалите. От сряда нататък съвсем ще се коронясат, но заслужено. Очакват ги изяви и светски, и с колектива, където ще си заслужат комплиментите, благодарение на красноречието си. Мнозина ще им завидят. На повърхността ще изплуват дълбоки тайни, които ще помрачат настроението им, но пък е дошло времето да разберат кой кой е. Да избягват и да се дистанцират от хора, които ги ползват за психотерапевти.


 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

 

Непривично за природата ви тази седмица ще се оттеглите. По-скоро ще сте наблюдатели, отколкото действащи. Умората и климатът на работното място ви карат да постъпвате несвойствено, но пък правилно. Във вторник си давате сметка, че от енергията, която влагате в проекти, се облагодетелстват други, странични хора. Имате нужда от пълноценна почивка!

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везните са наградените тази седмица. Ще стават и ще лягат с мисълта единствено за себе си. Кой ще се впусне в шопинг, кой ще запълва дните си с развлечения, кой ще се отправи на пътешествия. Венера наистина ви награждава! Много суетни ще са тези с асцендент Везни. Ще добият смелост да преобърнат представите за тях в положителен смисъл.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Душевни терзания при Скорпионите. При едни разочарование от връзка, при други ново запознанство може да прерасне дори в брак. Периодът е двузначен и е на изпитание между ума и сърцето. Едно е сигурно, любовта е около тях, но ще бъде придружена с много вътрешна борба на чувства. Освободени сте от задръжки и ако се отървете и от егоизма си поне тази седмица, резултатът ще ви съживи.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

 

Изпускате контрола и в работата, и в личния живот. Оставяте се на течението, но звездите са ви подготвили сюрприз. Залагате на новите хора в обкръжението си и това е грешка. Пратени са ви, за да видите и другата страна на монетата, а не да се сближавате с тях. При някои ще пострада интелектуална собственост, други ще споделят тайни, които може да разрушат самите тях. Обърнете внимание и на външния си вид.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Налага се да работите колективно за обща кауза или съвместен проект. Ще постигнете добри резултати, ако съумеете да влезете отново в ролята на арбитър. Много хора, различни мнения, спорове, всичко това чака вас, за да се получи консенсус. Паралелно с работния процес личният живот изостава леко на заден план, но при вас „две дини под една мищница“ не могат. Уикендът ще ви е по-спокоен. Отделете го за половинката.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Почти като Везните, Водолеите ще бъдат докоснати в личен план. Ще се занимават със себе си, ще удовлетворяват прищевките си. Мотото ще бъде „И аз съм човек“. В работен план обаче цари неразбория. Съветвам ви да привлечете колеги и партньори на ваша страна, за да не останете изненадани от събитията в края на седмицата. Използвайте аргументи и инструменти, с които ще привлечете и висшестоящи. Материалното ви положение се подобрява.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Съпричастни сте към чуждата болка. Вземате присърце проблемите на другите. Споделят ви, търсят мнението ви. Внимавайте обаче какви съвети давате. Вероятността да обидите някого е голяма. Някои от събеседниците ви очакват други отговори и съвети от вас, колкото да се почувстват по-добре. Всичко това ви изтощава. Някои от вас се припознават в чуждия проблем. Енергийният ви баланс се нарушава и към края на седмицата сменяте настроения и ви обзема депресия.

Галерия