Мейзи от "Бони М" си търси къща по Черноморието

В деня между двата концерта Мейзи Уилямс смята да огледа подходящи имоти. "Получих едно-две предложения, но предпочитам да видя на живо, а и да разгледам още няколко места преди да взема финално решение. Със сигурност обаче мястото трябва да предразполага към отдих, тъй като имам нужда от пълно разтоварване от динамиката на шоубизнеса", сподели лидерът на легендарната формация като не уточни точно местонахождение на предпочитаните локации.

Според слуховете тя стигнала до идеята за покупка на имот миналото лято, когато "Бони М" изнесоха у нас концерти в 7 български града. При посещението си във Варна и Бургас всички членове на групата бяха очаровани от хубавите ни плажове.

Групата ще гостува за втори път във Варна и Бургас с най-големите им хитове като "Daddy Cool", "Rivers of Babylon" и "Rasputin". За доброто настроение преди излизането на "Бони М" на сцената ще пеят "Трамвай номер 5".

Все още има билети на промоционални цени за концертите по морето. Те са в продажба до 30-ти юни включително и до тогава ще струват между 15 и 45 лева, след това редовните цени ще са между 20 и 50 лева.

Билети ще се продават и в деня на концертите - във Варна на 10-ти юли на касата на Летния театър и в Бургас, на 12-ти юли на касата на Летния театър и драматичен театър "Адриана Будевска".