DSC_0701

DSC_0701

Мъж загина в катастрофа до Дюни, пътят - затворен - Бургас, в отсечката близо до Дюни. Автобус с великотърновска регистрация, управляван от 39-годишен водач, движещ се от Созопол се удря с лек автомобил "Рено Канго", с бургаска регистрация, движещ се в обратна посока. Зад волана на Реното е бил също шофьор, чиято самоличност не е установена до момента. Мъжът е загинал на място. 

Към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи от Районно управление "Полиция" - Созопол и медицински екип. Констатирано е, че водачът на автобуса, който е бил сам по време на катастрофата, не е пострадал сериозно. В момента продължават дейностите по изваждане на водача от купето на лекия автомобил от екип на аварийно-спасителната група към РСПАБ – Бургас. 
Пътят Приморско - Бургас в отсечката от кръстовището за вилно селище "Свети Тома" и вилно селище "Дюни" до преди бензиностанция "Петрол" на Созопол е затворен, като водачите могат да ползват обходния маршрут - по стария път от Созопол за къмпинг "Каваци" и Дюни.