Над 3000 клиента ползват услугите на "3С СОТ Бургас" Фирмата предлага още охрана на масови мероприятия, охрана с помощта на сигнално-охранителна техника, с мониторинг-наблюдение, персонална охрана и консултации по обезпечаване сигурността на физически и юридически лица, инкасо на пари и ценни пратки, пожароизвестяване. "3С СОТ Бургас" има сключен договор със ЗПАД "Булстрад".

 

Други 120 клиента са се доверили на фирмата за физическа охрана.

"3С СОТ Бургас" ООД е на пазара от 1999 година. За 11 години дружеството се е утвърдило и е заело своето водещо място на пазара, покривайки територията на Бургас, Несебър, Слънчев бряг, Поморие, Каблешково, Созопол, Айтос, Руен, Китен, Приморско и Царево. Тя предлага охрана чрез СОТ и видеонаблюдение, както и физическа охрана.

Фирмата е член на:

- Българска търговско-промишлена палата

- Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България

- Националната асоциация на фирмите за търговска сигурност и охрана

- Клуба на германската икономика

- Националния борд по туризъм.

В "3С СОТ" работят специалисти с дългогодишен опит в системата на МВР, професионалисти в тази специфична охранителна дейност, притежаващи необходимите познания, качества и обществен контакт.

На територията на споменатите центрове работят автопатрулни екипи, които реагират незабавно и са в състояние да блокират всеки обект от 2 до 5 минути от получаване на сигнал-аларма от технически съоръжения на дежурната част. Те са в денонощен режим на работа и са въоръжени с бойно оръжие и всички задължителни помощни средства. Служителите са снабдени с технически средства за постоянна радиовръзка с диспечерския център на "3С СОТ Бургас", което повишава значително ефективността на охраната. Само през август екипи на "3С СОТ" успяха да предотвратят два обира на магазини в Бургас, като при единия крадецът беше въоръжен.

Търговската мрежа на фирмата включва 6 офиса и обхваща цялата територия на област Бургас.

Във фирмата работят над 500 служители, които гарантират сигурността на клиентите. В Централизираната система за охрана на "3С СОТ Бургас" ООД са включени "Евробанк", "Емпорики банк", "Алфа банк", Централна кооперативна банка, Кооперативна банка Поморие – клон Несебър, бизнесцентрове "Мобилтел", "Вивател", Български пощи, "Топлофикация" АД Бургас, РМВС Бургас, телевизия "М-САТ", радио "Едно", "Шел" Бургас, лаболатория "Ел Масри", МЦI и МЦII, бюра за обмяна на валута, училища, детски градини, магазини, жилища и други.

"3С СОТ Бургас" ООД е лидер в областта на услугите, свързани със сигурността и охраната на обекти и единствената компания с национално покритие за централизирана охрана с технически средства, включително 24 часа мониторинг с видеонаблюдение.

Изхождайки от реалните възможности на "3С СОТ Бургас" ООД по осигуряване на безопасността на поверените ни под охрана обекти, натрупания опит, извоюван авторитет и желанието ни за разширяване на взаимно изгодното ни сътрудничество, предлагаме на вашето внимание възможностите за поемане на ваши обекти с физическа охрана и със сигнално-охранителна техника.

Като признаваме вашето право да извършвате допълнителни проучвания относно възможностите и коректността на фирма "3С СОТ Бургас" ООД, оставаме на разположение на ваши представители за договаряне и допълнителна информация.

За контакти: 056 84 56 66, 056 52 11 00, e-mail: [email protected]