Bekym

Bekym

Неизвестен фен открадна перуката на Жоро Бекъма

би останала цяло лято в родния си град, че и през зимата. След кратка репетиция в Летния театър актьорите ще се готвят за най-разбиващото си представление до момента.

Турнето на Бекъма и компания набира скорост, а спектакъла от вечер на вечер става все по-силен за радост на публиката. Дребни премеждия притесняват актьори и екип. Най-напред още в Пловдив Геро разтегна коленни връзки по време на танц, но никой от зрителите така и не разбра. След втория концерт в Стара Загора пък гримьорския екип с ужас установи липсата на най-ценното си притежание – перуката на Жоро Бекъма. Образът превзел умовете на цял един народ е немислим без специфичната си прическа. Спешно от София беше докарана подобна перука, която да замести изчезналата (най-вероятно отмъкната от фен на "футболиста"). 

Артистите отмарят с плуване, масажи, а и с посещение на най-добрите заведения. В Бургас на сцената на караоке бара се изявиха Мария Игнатова, Кольо Гилъна, Геро и дори Маги Халваджиян, който направи дует с Геро с парче на Сигнал. Впечатлен от стълпотворението от таланти Маги не пропусна да ги призове да мислят за "България търси талант - 2".

Представленията на "Пълна Лудница" под надслов "Бекъма - Президент" са на 30 и 31 август от 21 часа на сцената на Летен театър Варна.

Днес+