Нели Рангелова и дует "Шик" пяха за нефтохимиците

Специални гости бяха почетният консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев, областният управител на Бургас Константин Гребенаров, зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева, кметът на Община Камено Стефан Бонев, директори на държавни институции и др.

 

Председателят на УС на дружеството Сергей Андронов приветства присъстващите, като изрази своето удовлетворение, че тук вижда един сплотен колектив, който е способен да се справи с всяко предизвикателство на работното място и пожела на всеки, избрал професията на нефтохимик здраве и благоденствие на тях и техните семейства, топлина в домовете им, слънце и усмивки на децата им.

Концертът, с водещ Даниел Цочев, започна с връчването на ежегодните морални награди на индивидуални първенци и колективи от името на Министерството на енергетиката на Руската федерация и на президента на "Лукойл". Отличията си получиха и нефтохимиците, удостоени със званието "Заслужил нефтохимик".

За нефтохимиците и техните семейства пяха Нели Рангелова, победителката в третия сезон на "Music Idol-3" Маги Джанаварова, дует "Шик", звездата на Виена и Залцбург – сопраното Росалина Мочукова, тенорът Марк Фаулър /Австралия/, Нелина и др. От сцената на Летния театър обичаните от публиката изпълнители от дует "Шик" посветиха песента си "Аз просто те обичам" на Гого от "Фамилия Тоника", към чието послание за бързо оздравяване се присъединиха и всички присъстващи нефтохимици.

Настроението бе подгрято допълнително и от майсторските изпълнения на Капанския ансамбъл и струнен квартет "Интро".