"Несебър" и "Радва" отново със загуби

Пропускът на Александров от домакините обаче непростим. В 44 мин. той получи извеждащ пас от капитана Ангел Стойков, най-добрият на терена, остана "очи в очи" с вратаря, но насочи топката му в тялото.

В 65 мин. отново Стойков след изпълнение на ъглов удар, поднесе топката на главата на Рибарски, но той я прати в гредата. Малко по-късно удар на Александров също попадна в гредата. Домакините така и не се домогнаха до гол, а в 77 мин. Вели откровено навреди на отбора си, изпросвайки си втори жълт и съответно червен картон за безмислено нарушение в центъра на терена.

До края на мача гостите създадоха няколко голови възможности, основно след изпълнение на наказателни удари, при които вратарят Станев се оказа на висота и успя да ги отрази. И така до 90 мин., когато централните защитници "увиснаха" след центрирането на Куртев и Костенски донесе победата за гостите. Сама по себе си тя се превръща в историческа за тях, тъй като им е първата в двубоите между двата отбора.

Равденци също инкасираха загуба срещу "Разград 2000" с 0:3. Двата несебърски отбора заемат последните две места във временното класиране на Източната "Б" група, а в следващия ІХ кръг се срещат помежду си, като "Равда" е символичен домакин.

Максим Момчилов