Няма билети за "Балкански аристократи" , което е насрочено за 7 декември. Тези обаче, които искат да гледат спектакъла могат да си купят ценните пропуски за първите за 2011 година представления, които ще са на 24 и 31 януари.

 

"Балкански аристократи" е постановка на режисьора Бойко Богданов и е по текст на Любка Бобич. В нея играят Тончо Токмакчиев, Антоанета Кръстникова, Николай Стоименов, Йоанна Темелкова, Стоян Памуков, Николай Стоименов, Димитрина Тенева, Тони Минасян, Златко Ангелов, Валери Еличов и Невена Цанева. Премиерата бе през миналия театрален сезон и от тогава се играе при невероятен успех и пълна зала.

Билетите за представленията са продават за месец напред, което е доказателство, че интерес към театъра и в частност към това заглавие има. "Балкански аристократи" е един от спектаклите в афиша на "Адриана Будевска", който пълни салона и кара зрителите да се смеят от началото до края. Комедията е актуална и днес, когато на Балканите продължават да ни тресат европейските страсти.