Обучават безработни в центъра в Царево

От 1 септември Агенцията по заетостта подновява издаването на ваучери за включване в обучение по професионална квалификация и обучение по ключови компетентности по схема "Аз мога". Паралелно с това само в периода от 1-30 септември бюрата по труда ще приемат и нови заявления на заети и самонаети лица, които желаят да се обучават по схема "Аз мога".

Документи за кандидатстване може да получите от сайта на Агенцията по заетостта, бюрата по труда и Българо-германски център-Царево.

Българо-германски център Царево информира всички заети и самонаети лица по трудов договор, частни фирми без общински и държавни фирми, че е регистриран като доставчик на услуги и има възможност за обучение по цяла професия, част от професия и ключови компетентности.
Информираме всички граждани, че от 01.09.2010 г. Агенцията по заетостта подновява издаването на ваучери за включване в обучение по професионална квалификация и обучение по ключови компетентности по схема „Аз мога”. Паралелно с това само в периода от 01.09.2010 до 30.09.2010 г. бюрата по труда ще приемат и нови заявления на заети и самонаети лица, които желаят да се обучават по схема „Аз мога”.
Документи за кандидатстване може да получите от сайта на Агенцията по заетостта, бюрата по труда и Българо-германски център-Царево.