Осветиха новия офис на "3С СОТ Бургас" ООД до своите редовни и бъдещи клиенти.

 

Отец Беров наръси със светена вода и пожела здраве на управителя Петко Иванов, на неговите служители и техните семейства.

"3С СОТ Бургас" е специализиран във физическа охрана на стопански обекти и учреждения, охрана на масови мероприятия, охрана с помощта на сигнално-охранителна техника, с мониторинг-наблюдение, персонална охрана и консултации по обезпечаване сигурността на физически и юридически лица, инкасо на пари и ценни пратки, пожароизвестяване.

Тя разполага с Център за охрана чрез СОТ и видеонаблюдение (ЦОСВ) на обекти.

"3С СОТ" ООД е първата фирма, която предлага 24-часово видеонаблюдение с периметрова охрана и контрол на достъпа. С видеонаблюдението прeвенцията е изпреварваща. Подобрява се и пропускателния режим на обекта, който се охранява.

Като отчита потребностите на клиента и определяне на имуществена отговорност към всеки клиент съобразно неговата специфика, и не на последно място отчитайки сложната икономическа ситуация в страната, "3С СОТ" предлага две оферти на преференциални цени.

Първата промоционална оферта към клиентите е на стойност 350 лева еднократно. Срещу тази сума за закупуване на 1 комплект техника и плащане на охрана за 6 месеца ще бъдете охранявани 1 година.

Втората промоционална оферта е за охрана чрез централизирана система за видеонаблюдение и мониторинг контрол с АП екипи на обекти.

В момента "3С СОТ Бургас" ООД работят на 200 служители, с които има сключени договори и са включени в Националния осигурителен институт.