astrology2

astrology2

Овни - ще откриете грешките, които правите

и планове, свършете през първата половина на август. Самотните ще срещнат половинката си, семейните ще преобърнат взаимоотношенията си на 180 градуса, за добро. Месецът е добър за встъпване в брак, за инвестиране в недвижимо имущество, за игра на борсата, за търговия с акции и ценни книжа.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 18-24.08, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, много от текущите ви задачи ще са в застой. Не се напрягайте, реалността е такава. Започвайте всичко отначало и с голяма съсредоточеност ще откриете грешките, които правите. Разногласия ще има с партньори и в работата, и у дома. Споровете, които ще възникват ще са основно парични. Опитайте да пазите поведение.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, ще преразглеждат връзки и лични, и служебни. Всичко, което не ви е устройвало до момента, ще го прекратите. Нужно ви е леко оттегляне, за да осмислите всичко това. Връзки с далечни роднини или с чужденци ще се възобновят и ще ви дадат лъч надежда. Точно те ще ви станат новите съюзници, въпреки че ще ви струва невероятно. Не пътувайте надалеч. Възможни са проблеми.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, домашни, семейни проблеми възникват при вас. Не ги омаловажавайте. Не са от лесните и трудно ще бъдат разрешени. На някои предстои преместване и това поражда още нерешени въпроси. Приемете създаващата се ситуация и премислете още веднъж подробностите преди да вземете окончателно решение. Имате и дългове, които трябва да връщате. За целта много добре прегледайте и счетоводните си отчети. Ще се наложи да с еоткажете от покупки или развлечения.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, също ще се занимавате с домашни неразбории. Спазвайте приличие, не се налагайте кой командва и кой не. В никакъв случай не проявявайте агресия както у дома, така и на публични места. Дипломация е думата, която трябва да усвоите към момента и нещата ще се загладят. Не се връщайте към стари спорове, останали далеч в миналото. Нови неща не започвайте.

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, спазвайте обещанията, които сте дали. Съобразявайте се и със сроковете по изпълнение на текущи задачи, защото от това зависят и много други хора. Не оставяйте незавършени поети ангажименти. На хора, на които много сте помагали, сега ще застанат зад гърба ви и малко или много ще облекчат създалата се ситуация. Не харчете всичко, с което разполагате. Има тенденция от забавяне на плащания, която ще ви затрудни финансово.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, предстои ви промяна от всякакъв тип. Ако ще пътувате, чакайте отмени, ако сте на работа, чакайте объркани заповеди и ситуации. На моменти ще спирате, за да анализирате ситуации, но от това полза няма, защото нещата са такива не по ваша вина. Постарайте се да се доберете до липсващата ви информация сега, защото следващата седмица ще е късно. Всякакви покупки следва да отложите.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, отложете новите дейности. Трансформации и промени има при вас. Внимавайте с кого и какво споделяте. Възможно е да злоупотребят с думите ви. Едни от Везните ще отдадат цялото си време на бизнеса, останалите - на семейството. И в двата случая нещата са в застой. Търсенето на справедливост към момента ще избива в агресия, от която трябва много да се пазите.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, не слушайте чуждите приказки и съвети. Не влизайте в незаконни съвместителства. Колкото и да си мислите, че тайно ще ви се удаде шанса, накрая ще ви разкрият и последствията няма да са хич приятни. С тайни любовни срещи, също не ви препоръчвам да се занимавате. Въобще цалата ви седмица е толкова тайствена, че може да ви докара неприятности. Ако пътувате, спазвайте всички правила на пътя.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, новостите, които бихте искали да стартирате ще се забавят. Има два отговора - липса на средства, което не е по ваша вина и неправилната организация при управлението на тези проекти, което пък си е вашият недостатък. От това следват финансови загуби, които трудно ще оправдаете и пред себе си, и пред ръководството. В личен план сте се оттеглили и недоволството у любимия е налице. Оправете нещата, докато е време.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, тръгвате с рогата напред още от понеделник. Партньори, доставчици, началници ще са изумени от поведението ви. Динамично е около вас, не бива да стоите със скръстени ръце, но агресията пък съвсем няма да ви помогне. Съветът ми е да се поспрете и следите за интереса си. Така хем ще се успокоите, хем нещата ще се наредят. Планирано служебно пътуване, което ви напряга може да бъде отложено в последния момент.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, с очаквания започвате седмицата, но и при вас динамично ще се променят обстоятелствата. Плановете и новите неща, които очаквахте да реализирате няма да станат толкова бързо, колкото ви се иска. Не насилвайте събитията. Някои са планирани пътуване в чужбина, други важни за тях събития, но и там ще има забавяне по независещи от вас причини. Ако проблема все пак се окаже ваш, това е единствено от липса на достатъчно средства, за какъвто и да е старт. Не обвинявайте никого, най-малко себе си.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, правните и юридически въпроси пренасяте и в тази седмица. За съжаление не действате целенасочено и могат да се проточат още седмици. Пренапрежението, което изпитвате ще затрудни комуникацията ви с партньори и колеги. Ако влизате в спорове, запазете добрия тон, за да не се превърне в кавга, от която да пострада авторитета ви. Не пришпорвайте и близките си, търсейки помощ. Решенията, които трябва да вземете са си изцяло ваши, отговорността също.