DesiDobreva

DesiDobreva

Певицата Деси Добрева: Моята щерка играе български хора

например на "Тръгнал кос". Толкова много се надявам тя да може да пее, да танцува, не за да поеме по моя път, а да има обща култура някой ден. Оттам нататък каквото тя си реши. 
"Когато правихме прощъпулник, Алина хвана рулетката, вкъщи сме или инженери, или музиканти". Това сподели певицата Деси Добрева, която участва в новогодишния концерт на площад "Независимост" във Варна. 
Певицата не се оплаква от липса на време за детенцето си, което е само на годинка и половина. Алина още не ходи на ясла, но често е с мама в различни градове. "През деня сме заедно, а вечер съм по участия, когато тя спи. Другите майки по 8 часа работят, а аз имам цял ден за нея", обяснява Деси.
В Щатите тя не взела Алина със себе си, защото програмата на турнето, с пътуването за 15-те концерта, била много напрегната. През това време малката чаровница била под грижите на майка й и баща й във Варна. Деси признава, че често идва до морето и нейните близки много й помагат. Алина и тя живеят най-вече в София и Варна.
За добро или за лошо, за мен много малко се пише в жълтите вестници. На мен те не ми пречат, лоша реклама няма. "Как върви любовта ли, върви, ако няма, ще я намерим. Аз съм вечно търсеща и вярвам в любовта", каза на финала на разговора ни Деси Добрева.

Днес+