Повторен опит за смяна на борда на ССД Варна , която ще се проведе на 10 ноември. Освен промяната в бордовете, предстои и промяна на контрольора в "Медицински център за рехабилитация и спортна медицина І", става ясно от дневния ред на заседанието. 

ССД е единствената общинска фирма, в която бордът не е сменен, след като ГЕРБ пое управлението на местния парламент в лицето на председателя Николай Апостолов. На предходната сесия, един глас не достигна на мнозинството, да смени сегашния съвет на директорите състоящ се от Димитър Иванов, Христо Димитров и Светлан Стоянов. По време на заседанието, 25 души подкрепиха предложението, "против" гласуваха девет, "въздържали се" - 5, а 12 души отсъстваха от залата. Ще сменим съвета на директорите, тъй като не знаем какво става там, коментира за "ДНЕС+" самият Апостолов. 

По негови данни, рокада ще има между един от членовете на борда на "Пазари" и контрольора на Центъра за спортна медицина. Те ще сменят местата си с оглед на професионалната си подготовка, коментира още шефът на местния парламент.

 

Днес+