DSC_8785

DSC_8785

Правят обществено обсъждане Летния театър да носи името на Пламен Ставрев

- общински съветник от Синята коалиция (в местния парламент тя е част от Демократична коалиция, в която влизат и Лидер и Движение за социален хуманизъм), музикантите от оркестър "Горещ пясък", част от който беше и Пламен Ставрев, членове на фондация "Пламен Ставрев", членовете на Консултативния съвет по култура в общината, граждани.

До общественото обсъждане се стигна, след като съветниците не подкрепиха докладната записка, входирана от Вълчо Чолаков. В нея той предлага Летния театър да носи името на Пламен Ставрев предвид неговия талант и това, което е направил за популяризиране на родния си град. Съветниците от ГЕРБ тогава гласуваха друго предложение, да бъде направено обществено обсъждане и на него да се вземе решение дали Летния театър да бъде именуван на името на Пламен Ставрев.

Имените бургазлии са обявиха за идеята  Летния театър да носи името на Пламен Ставрев, въпреки това съветниците не я подкрепиха.

В петък ще стане ясно какво ще бъде решението и дали една добра идея ще успее да обедини бургазлии в името на музиканта, който си отиде така внезапно от този свят през декември м.г.