Премиерата е на 31-и март в гранд хотел и СПА Приморец

Премиерата е на 31-и март в гранд хотел и СПА Приморец

Промениха датата на бургаската премиера на книгата "Романът на моя живот", посветена на актьора Стефан Данаилов. Новата дата е 31-и март, събота, от 11.00 часа, а мястото е същото - гранд хотел и СПА "Приморец".

5-звездният бургаски хотел е инициатор на срещата на бургаската публика с любимия на българи от всички поколения Ламбо. Големият актьор е изключително интересна фигура с вълнуващ житейски път, изпълнен с преломи. Те са уловени на страниците на книгата и в кадрите от лентата "Монолог".

Автобиографията си "Романът на моя живот" Стефан Данаилов създава в съавторство с Георги Тошев. Тук, архивни кадри и безброй спомени рисуват облика му през годините - от детството до днес. Творбата е отлично написана и структурирана и представлява буквено-картинен албум на един живот, умело сплетен от живи описания, случки, емоции, мисли. Към момента, книгата е най-продаваното и съответно четено заглавие у нас.

"Монолог" е филмът за Маестрото, който Георги Тошев създава заедно с Ема Константинова. Лентата включва широк ретроспективен поглед към живота на Стефан Данаилов, изпълнен със знакови сцени от златните му филми и архивни непоказвани кадри, до Ламбо днес - уловен в ежедневието, различен, но все пак и същия.

Галерия