DSC_6940

DSC_6940

Първолаци пишат "Моето първо писмо"

съдействието на Регионален испекторат по образование в морския град. Конкурсът е посветен на 135-тата годишнина от създаването на  българските пощи и се провежда под патронажа на областния управител на Бургас Павел Маринов. Конкурсът е насочен към  най-малките ученици. Голяма част от децата не познават писмото и факта че, чрез него могат да доставят радост. Целта е децата да развият уменията си да пишат и да изразяват своите мисли чрез писането на писма.

Всеки желаещ първокласник  трябва да изпрати своето писмо не по- късно от 14-ти април до РИО - Бургас.  Писмото  трябва да е придружено с информация за автора: трите имена; възраст, дата на раждане; име на населеното място; име и адрес на училището, клас. Конкурсът ще бъде организиран в рамките на Община Бургас.

Оценката на получените съчинения ще се извърши от специално определена комисия, която ще класира три от тях - на първо, второ и трето място. 

Победителите ще получат грамота и предметни награди, които ще бъдат връчени на официалното честване на 135 -тата годишнина от създаването на  българските пощи.