Концертът на Силвия Кацарова е на 14-ти август в Летния театър. Снимка Архив Черноморие-бг

Концертът на Силвия Кацарова е на 14-ти август в Летния театър. Снимка Архив Черноморие-бг

Песента "Зов за любов" по музика и аранжимент на Георги Митлиядов и текст на Пейо Пантелеев ще посрещат зрителите, дошли на концерта на Силвия Кацарова. Бургаският тандем създаде песента специално за изпълнителката, която тя изпя за първи път на концерт в Бургас по повод 75-годишния юбилей на Пейо Пантелеев в началото на февруари (два месеца по-късно поетът напусна този свят б.а.).

"Не сме подготвили песента с музикантите и затова няма да я изпълня по време на концерта си в Летния театър, но зрителите ще могат да я чуят при влизане в залата", каза пред "Черноморие" Силвия Кацарова. Изпълнителката ще пее в театъра в Бургас на 14-ти август. Концертът е по повод 45-годишната й творческа дейност и ще започне в 20.30 часа. Тя гостува в морския град по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Повече от два часа публиката ще има възможност да се наслади на най-големите ѝ хитове, сред които "Топъл дъжд", "Обещай ми любов", "Големият кораб минава", "Бяла въздишка", "Провинциална пролет" и много други под съпровод на някои от най-добрите музиканти в България. Освен тях компания на сцената ще ѝ правят нейната прекрасна дъщеря Теди Кацарова и Дичо.

Билети за концерта на Силвия Кацарова се продават на каса "Часовника". Местата са ограничени, заради 50% запълняемост на залата според разпоредните на Министерството на здравеопазването.