Gara

Gara

Само "М-Бус" пътува по линията Бургас - Велико Търново

курсовете  Бургас - Велико Търново, въпреки намалелия пътникопоток в последните месеци. "Великотърновската фирма "Алекс ОК", която се явяваше  наш насрещен превозвач по линията, преустановява изпълняването на курсовете си от  1 февруари. Така линиите на "М-Бус" ще останат единствени, обслужващи автобусната връзката между двата града. Запазваме направлението, защото има много студенти от Бургас, за които автобусният транспорт до старопрестолния град  е най-удобен", каза управителят на "М-Бус" Румен Христов. 

Пътуващите до Велико Търново ще могат да ползват както автобуса, който тръгва в 07:30 часа от Бургас и се връща обратно в 14:30 ч., така и линията  Бургас - Свищов.  Автобусът  за Свищов тръгва всеки ден от автогара "Запад" – Бургас в 15:00 ч.  и  преминава  през Велико Търново в 19:20 часа, като пристига  на крайната си спирка в 21:55 ч. Автобусът от  Свищов за Бургас  тръгва в 06:05 часа и минава през Велико Търново в 08:20 ч., като пристига в Бургас около 12 часа.

От "М-Бус" съобщават и за нововъведение на касите им в Бургас и Поморие. На тях скоро ще заработят пос терминали и освен с пари в брой, пътниците вече ще могат да закупуват билети и с дебитни или кредитни карти. Превозвачът  планува да монтира същите устройства и на касите си в Айтос и Карнобат.