Директорът на гимназията Павлина Градишка лисна менчето с вода преди да минат абитуриентите заедно със своите класни ръководители

Директорът на гимназията Павлина Градишка лисна менчето с вода преди да минат абитуриентите заедно със своите класни ръководители

Със слънце и дъжд изпратиха "Випуск'2024" на бургаската Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов". 108 абитуриенти прекрачиха за последен път прага на училището, в което изминаха техните пет учебни години. Тържеството започна с посрещане на училищното знаме и продължи с приветствие от страна на директора на гимназията Павлина Градишка. Тя връчи и плакета на тазгодишния носител, а това е дванадесетокласникът Димитър Калинов. Той е и 20-ти носител на отличието на училището, което се връчва за отличен успех и постижения по време на учебния процес.

Грамоти за отличен успех и за постигнати успехи получиха и 20 абитуриенти, сред тях са Иван Кьосев - командир на Гвардейския отряд на ПГЕЕ, както и Валери Кулчицки, който поздрави випуска и преподавателите със специално обръщение от името на своите съученици. Класът на Валери ще засади и дръвче в двора на школото, което да остане като символ и пример за настоящите и бъдещи ученици на Електрото.

Специален музикален поздрав към завършващите отправиха танцьорите от клуба по народни танци "Лукойл", които не се стреснаха от дъжда, който заваля по време на изпълнението им.

По вода ще върви и на целия "Випуск'2024", който под едрите капки дъжд мина за последно под арката, за да поеме по своя житейски път.

Галерия